Over De Planteneters

Als je meer over mij wilt weten ben je hier op de juiste plek

Facebook

Klik hier om de Facebookpagina van De Planteneters te bekijken en om de pagina 'leuk te vinden'.

Instagram

Volg De Planteneters op Instagram. Zo weet jij altijd precies wat er afspeelt achter de schermen en of de fotoskills al beter worden.

YouTube

De Planteneters heeft verschillende informatieve filmpjes gemaakt over veganisme en alles wat daar omheen speelt. Nog niet online.

Het verhaal

In maart 2019 ben ik gestart met De Planteneters. Een ‘merk’ dat zich richt op het creëren van bewustwording bij zowel kinderen als volwassenen. De website en het boek zijn geschreven voor kinderen. De blog daarentegen richt zich op tieners en volwassenen die het leuk vinden om meer te leren over veganisme en het dierenwelzijn. Met mijn camper ‘De Tank’ rijd ik namelijk door Nederland om op zoek te gaan naar toffe veganistische hotspots, mooie natuur en dieren om over te schrijven. Hopelijk kan ik dit ooit ook gaan doen door heel Europa. Wie weet! Ik sta nog maar aan het begin van dit avontuur, maar heb er super veel zin in. 

Ik ben erg benieuwd (en zenuwachtig) naar de reacties van zowel bekenden als onbekenden. Veganisme mag ik dan wel heel normaal vinden, maar er zijn genoeg mensen die het niet kunnen waarderen. Ook voor deze groep mensen is mijn blog. Lees de blog lekker op je gemak door en leer over veganisme. Mijn visie is en blijft dat je over veganisme kan praten zonder dat er een goede of foute kant wordt aangewezen. Dit wil ik ook zeker laten terugkomen in mijn posts. Het is helemaal aan jou wat je gaat doen met de informatie. Laat gerust een berichtje achter. Ben erg nieuwsgierig naar jouw mening.

Liefs,

Eva